II Zachraň Psí tlapku

 O této pomoci pejskům v českých luzích a hájích jsem se dozvěděla na blogu Po našich tlapkách.

Náramky, které si můžete koupit na Instagramu (stačí napsat slečně zprávu), jsou nejen symbolem pomoci útulku Azyl pes Krásný Les, ale mají i pomoci nám. Prostě pomoc za pomoc. Na profilu se objevily již tři druhy této roztomilé bižuterie.

Já si vybrala nefrit a norský labradorit. Už jen z toho důvodu, že prostě mám ráda zelenou a černou více než růžovou (je tam i z růženínu). Účinky kamínků pod obrázkem :)

Nefrit:

"Nefrit příznivě působí proti smutku, beznaději, tlumí stres a zabraňuje agresivitě. Přináší nám do života klid a pohodu a přitahuje bohatství těm, kteří ho u sebe nosí. Je to ochranný kámen, který chrání zejména těhotné ženy a děti a je účinný proti psychickým i fyzickým problémům. Dětem také pomáhá navazovat nová přátelství, a je tak vhodný pro všechny, kteří jsou stydliví a mají problém se seznamovat a hledat si kamarády. Nefrit nás také chrání před negativními myšlenkami, pomáhá nám, abychom mysleli pozitivně, a navozuje klidný spánek. Ze zdravotních účinků pomáhá při léčbě ledvin a močového měchýře, podporuje správnou funkci srdce, pomáhá tělu léčit záněty a detoxikovat organismus. Příznivě působí na neplodnost a je vhodný pro ochranu a podporu při porodu. Má také hojivé schopnosti a pomáhá při artritidě a onemocnění očí."

https://www.beadsoflove.cz/

Norský labradorit:

"Uvádí do souladu fyzickou i éterickou sféru těla a obě propojuje s duchovním cílem, k němuž směřují. Zvyšuje úroveň dosaženého vědomí a uzemňuje duchovní energii do nižšího fyzického těla. Krystal podporuje rozvoj intuice a duševních darů včetně umění „správného načasování“. Vynáší z podvědomí na povrch různá poselství a umožňuje jejich pochopení. V duševním životě potlačuje labradorit strach, nejistotu a zbytky minulých zklamání včetně těch, které pocházejí z minulých životů. Posiluje víru v sebe sama i v celý vesmír. Odstraňuje z vědomí představy jiných lidí včetně myšlenek útočících na vaši auru. Labradorit uklidňuje příliš aktivní mysl a současně dodává energii vaší představivosti tím, že přináší nové myšlenky. Schopnost analýzy a racionální přístup labradoritu jsou vyváženy uměním vnitřního vhledu. Labradorit navozuje stav rozjímání a introspekce. Spojuje intelektuální pohled s intuitivní moudrostí. Výborně slouží k rozbíjení neopodstatněných iluzí tím, že dokáže proniknout až ke kořenu věcí a odhalit skutečné úmysly skrývající se za konkrétními myšlenkami a činy. Tento kámen vyvolává potlačované vzpomínky na minulost. Labradorit je užitečným průvodcem v době změn; je to kámen, jenž přináší sílu a vytrvalost. Jakožto kámen proměny připravuje tělo a duši na další růst."

https://www.romana-art.cz/

Růženín:

"Růženín je jeden z nejoblíbenějších minerálních kamenů. Je považován za minerál lásky, krásy a harmonie nejen ve vztazích. Pomáhá k sebelásce, důvěře, odpuštění sobě i ostatním a přináší do života lásku, vnitřní klid a pohodu. Dokáže posílit přátelství a navrátit ztracenou důvěru. Upevňuje partnerské vztahy a podporuje věrnost. Ochraňuje nás před negativními energiemi a dává průchod emocím, čímž nám pomáhá uvolnit potlačené emoce, ať už pozitivní nebo negativní. Navrací nás tak do harmonie a uvolnění a přináší do života pozitivní energii. Pomáhá nám lépe zvládat strachy a stresové situace, podporuje naši trpělivost a tvořivost. Stejně jako křišťál a ametyst patří i růženín mezi kameny, které dokáží pohlcovat elektrosmog, a je tak vhodné ho mít u sebe, když máme okolo sebe počítače, mobily a další elektroniku. Růženín pomáhá navodit klidný spánek, když si ho dáme pod polštář, chrání nás před špatnými sny a nočními můrami a dětem pomáhá se strachem ze tmy. Jeho silná energie a vibrace nám pomáhají více se radovat a méně se trápit, závidět a podezřívat. Má příznivý vliv na srdce a oběhový systém a odvádí z těla škodlivé látky. Pomáhá při nespavosti a má příznivý vliv na léčení pohlavních orgánů mužů i žen, včetně neplodnosti."

https://www.beadsoflove.cz/

Komentáře

  1. Jé, moc ti sluší! :) Když jsem ještě objednávala já, zelený neměli. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. No já počítala s růžovým, ale když jsem se na profil vrátila, byl tam nefrit :)

      Vymazat

Okomentovat